DAGSRIDLÄGER & DAGSEVENT

Event för en eller flera heldagar utan övernattning  

Dagar som är fullspäckade med härliga häst och rid-aktiviteter och som nischas till gruppens ålder och riderfarenhet. 

Dagar där ni kan välja innehåll- och få så mycket häst som vi kan ge på en och samma dag – på det sätt som passar dig & ditt sällskap bäst

6-8 deltagare, Ridläger för vana/rutinerade ryttare (deltagaren skall som minimum klara av att rida snäll storhäst i alla gångarter)

Välj att medverka i Dagsridläger för Barn & Vuxna, Barn & Ungdom, eller för endast Vuxna

DagsÄventyr

En heldag på hästryggen där vi gottar oss i underbara häst-upplevelser, så som, ridutbildning, mindre tävling, varierad skogsritt, bad & äventyr!

Kom med på en helspäckad dag i härlig häst-anda där ni som deltagare får ut så mycket häst det bara går under en och samma dag. Vi startar dagen kl 09.00 med introduktion följt av en lärorik utbildning av hästen samt ridlektion. Därefter fikar vi för att sedan förbereda oss på dagens långturrsritt, en skogsritt som vi planerar mot vår vackra och väldigt populära ridmål, långesjön där vi håller bad och lunchpaus med hästarna. Efter avslutad skogstur är vi hemma på RidLycka igen för att tävla mot varandra i en mindre gymkhana! Vi avslutar med en härlig korv-grillning på grillplatsen med utsikt över hästarna där vi äter gott, går igenom poängen, utser vinnare och slutligen tackar av deltagare samt hästarna för en otroligt härlig dag tillsammans. - Ett ridäventyr ni inte bör missa helt enkelt!

Dagsridläger 9.00 – 19.00 ink lättare lunch & kvällsmat + fika á 2450 kr/pers

Två dagars event på RidLycka

Härliga dagar med ridning, ridutbildning, hästskötsel & hästmys, mindre tävling, varierad skogsritt, en nice-suprice ritt, bad & äventyr!

Allt ifrån mysig barbackaritt, till lärorik utbildning i antingen hopp/dressyr, till ritt över ett lunchpass till sjön där vi stannar för bad med hästarna samt lättare lunch, fartfyllda äventyr i trav/galopp (beroende på gruppen), en NICE-SUPRICE ridning som du förhoppningsvis inte provat på tidigare samt liten gymkhana tävling som avslutning av rideventet. Lättare lunch & fika inkluderas båda dagarna.

två dagars Dagsridläger  9.00 – 17.00 ink lättare lunch + fika á 2950 kr/pers

Tre dagars event på RidLycka

Eventet som passar dig som vill ha läger-känslan utan övernattning! Ridning där den är som bäst & de mesta man kan tänka sig!

Var med på flertalet ritter, stall-häng med hästskötsel, tävlingar, utbildningar & äventyr hos oss på RidLycka! Med ridlektioner i hopp & dressyr, varierad skogsritt med allt ifrån mysiga lummiga skogsstigar till kilometervis långa trav/galopp sträckor! Bad med häst i mysig sjö - en helt underbar upplevelse samt 1 eller 2 nice-suprice ritter som du förhoppningsvis inte testat på tidigare. Avslutningsvis så tävlar vi i lag i en liten gymkhana tävling med prisutdelning till alla deltagare. Lättare lunch & fika inkluderas under alla dagarna.

tre dagars Dagsridläger  9.00 – 17.00 ink lättare lunch + fika á 3250 kr/pers

Fler alternativa dagsevent för en eller flera dagar

TURRIDNINGSPAKET

LÅNGTURSRITTER

VILDMARKSRITTER

UTBILDNINGSLÄGER

BADRITTER

UPPLEVELSEPAKET

BARNFAMILJEN HELDAG