RIDLÄGER MED ÖVERNATTNING

Heldagar på RidLycka – För dig som vill ha mycket häst & hästaktivitet och allt under en till tre dagars event!

Dagar som är fullspäckade med härliga häst och rid-aktiviteter och som nischas till gruppens ålder och riderfarenhet. 

RidLäger där ni får allt – utbildning inom ridning & häst, dressyr, hoppning, skogsritt samt bada med häst. Alla ritter är med full hästskötsel innan & efter ridning. Tid för egentid i stallet med “sin häst” samt massa annat djur & hästmys. Lägret avlsutas med en rolig Gymkhana tävlig. 

Vi äter gott under eventen och under ridläger med övernattning, tältar vi i hästhagen och testar på ett riktigt natur-äventyr med hästarna precis i närheten.  

 

RidLäger för Barn & Ungdom

RidLyckas barn/ungdomsridläger med 3 dagar till fullo! – till och med under natten! Då vi sover i tält i hästhagen - en helt unik upplevelse

Var med på flertalet ritter, stall-häng med hästskötsel, tävlingar, utbildningar & äventyr hos oss på RidLycka! Med Ridlektioner i hopp & dressyr, skogsritter, Badritt med häst i häst-vänlig sjö, stall/ hästutbildning, hästskötartid, tävlingar & en och annan NICE-SURPRICE-RITT som du förhoppningsvis inte provat på tidigare. Även möjlighet till bad (utan häst) i härligt fors med lätta drag, magiskt med grillning vid lägerelden, en härlig övernattning i tält i hästhagen – en helt oslagbar övernattningsplats & vakna upp på morgonen med hästarna precis intill & njut av äventyrarens frukostbuffé dryck samt poängjakter som sammansvävar hela ridevenemanget!

*RidLäger för Barn/Ungdom*

v.29 Tisdag 18/7 kl 09.00 – Torsdag 20/7 kl 16.00

v.31 Tisdag 1/8 kl 09.00 – Torsdag 3/8 kl 16.00

Erfarenhetskrav: deltagaren skall vara hästvan och klara av skritt-trav-galopp

Eventet ink, god mat och dryck. Ett ridläger med extra allt!

3 dagars ridläger med övernattning i tält á 3850 kr

RidLäger för Vuxna

Vi sätter dagarna till sin spets och plockar ut de mest lockande rid & hästbitarna vi kan tänkas erbjuda i ett mycket attraktivt erbjudande!!

Två dagars Ridläger till fullo! – till och med under natten! (då vi sover i stortält i hästhagen – likt glamping. Var med på flertalet ritter, längre ritter, stall-häng med hästskötsel, utbildning & äventyr samt en och annan poängjakt – Hos oss på RidLycka Där vi kommer att ha barnsligt roligt!! En Massa Ridning!, Hästaktiviteter, Utbildningar, någon Tävling, Käk, Skoj och Chill. Hästdagar DELUX! Vi kommer under dessa dagar utföra hästrelaterade rid-aktiveteter i olika evenemang och utformningar. Lockas med på detta! – Allt ifrån mysig barbackaritt, till lärorika (svettiga och stenhårda pass) för utbildning i antingen hopp eller dressyr, till hästpass med lunchäventyr till sjön och/eller långritt, där vi vid sjön stannar och badar och på långtursritten håller oss torra (ritt beroende på väder) Var med på fartfyllda galoppäventyr, en-två -NICE-SUPRICE ridningar som du förhoppningsvis inte provat på tidigare! Toppa detta dessutom med att övernatta hos oss i tält, med hästarna i hagen! Ett helt underbart sätt att spendera sin kväll, natt och morgon. Njut av varmdryck och äventyrarens frukostbuffe´ som tillagas över stormköket under morgonkvisten med utsikt över våra vackra hästar och fina hagar!

En Feel good-helg

*RidLäger för Vuxna*

Erfarenhetskrav: deltagaren skall vara hästvan och klara av skritt-trav-galopp

v.30 Lördag 29/7 kl 09.00 – Söndag 30/7 kl 19.00

Tvådagars event, från 9.00 dag 1 – 19.00 dag 2 – med övernattning i tält á 3450 kr/pers

Familje-Ridläger

En Ridupplevelse tillsammans med ditt barn i ett 2-dagarsridläger med övernattning i tält - mixa utbildning & skoj i ett härligt koncept!

Ett två dagars event för åldrarna alla åldrar, där ni får ALLT man kan tänka sig i hästväg - Hästdagar DELUX! Vi kommer under dessa dagar vara till häst nästintill hela dagarna för ridning i olika evenemang och utformningar. Lockas med på detta! - Allt ifrån mysig barbackaritt, till lärorik utbildning i antingen hopp/dressyr, till ritt över ett lunchpass till sjön där vi stannar för bad med hästarna samt lättare lunch, fartfyllda äventyr i trav/galopp (beroende på gruppen), en-eller två NICE-SUPRICE ridningar som du förhoppningsvis inte provat på tidigare samt poängjakter som sammansvävar hela ridevenemanget!

*RidLäger för alla åldrar*

Erfarenhetskrav: deltagaren skall vara hästvan och klara av skritt-trav-galopp

Eventet ink, god mat och dryck. Ett ridläger med extra allt!

Tvådagars event, från 9.00 dag 1 – 16.00 dag 2 – med övernattning i tält á 3250 kr/pers